Ons Bestuur

Contacteer Bestuur Brasschaat 2012

Annemie Roland

Simonslei 30

2930 Brasschaat

Annemie.roland@gmail.com

Annemie Roland

Bestuurslid

Annemie is nog een groentje in de politiek. Na een drukke professionele loopbaan is het voor haar tijd om niet meer vanaf de zijlijn zich te engageren in politieke thema’s die haar nauw aan het hart liggen :

Onrechtvaardigheid bekampen, de universele rechten van mens, dier èn natuur bewaken, niet abstract maar tastbaar op lokaal niveau…

Een warme, gastvrije gemeente met respect voor natuur- en fietsvriendelijke infrastructuur maar ook makkelijk bereikbaar, proper en comfortabel openbaar vervoer, en waar ook kleine culturele buurtprojecten voor jongeren èn ouderen een serieus duwtje in de rug krijgen.

Een absoluut werkpunt : goed georganiseerde, leuke en vooral betaalbare ouderenzorg !

Tijdens haar loopbaan in de maritieme transportwereld, vooral in de haven van Antwerpen, heeft zij het nodige haar op de tanden gekweekt om haar mening kracht bij te zetten en projecten te realiseren. Zij is nu docent transport en logistiek via kortlopende projekten in de grote transportbedrijven van onze havens.

Hobby’s : saxofoon en wat piano spelen, vooral klassiek en jazz, concertjes, literatuur en poëzie verkennen, lopen, fietsen, trekken in de natuur en de bergen, en vooral…. genieten van het leven.

Haar moto : “je kan kiezen wie je bent…”.

ENGAGEMENTEN:

Projecten in de haven van Antwerpen

DOWNLOAD ONS PARTIJPROGRAMMA HIER

Hier vind je het uitgebreid standpunten- en voorstellenprogramma van Brasschaat 2012, gegroeid doorheen jàren van ervaring en geüpdatet tot vandaag.