Ons Bestuur

Contacteer Bestuur Brasschaat 2012

Viktor Heylen

Bestuurslid

Viktor is student wijsbegeerte met veel sociaal engagement in Brasschaat. Zo is hij groepsleider van Chiro Kaart, voorzitter van de Brasschaatse jeugdraad en blaast hij mee nieuw leven in jeugdhuis HobNob.

Als jongste bestuurslid en student weet hij hoe belangrijk bewegingsvrijheid is, voor iedereen. Zo zal hij altijd achter projecten voor betere fietsverbindingen en openbaar vervoer staan. Daarnaast is het voor hem belangrijk om van Brasschaat een echte sociale en inclusieve gemeente te maken, voor iedereen van jong tot oud. Zo moet zowel een eerste woonst voor jongeren als een verblijf in een WZC betaalbaar blijven, voor alle inkomensklassen.

Zijn studie is zijn passie. Filosofie is niet enkel iets om te leren, maar ook om te leven, dus ook de politieke filosofie die daaruit voortvloeit. Daarmee zit hij als onafhankelijk lid in Brasschaat 2012, om over partijgrenzen heen een echt progressief beleid te voeren.

ENGAGEMENTEN:

Groepsleider van Chiro Kaart

Voorzitter van de Brasschaatse jeugdraad

Lid raad van bestuur B2012

DOWNLOAD ONS PARTIJPROGRAMMA HIER

Hier vind je het uitgebreid standpunten- en voorstellenprogramma van Brasschaat 2012, gegroeid doorheen jàren van ervaring en geüpdatet tot vandaag.